Grond, water en weg

Grond-, weg- en waterbouw

We zijn een allround specialist met 65 jaar ervaring. Alle werkzaamheden worden door onze specialisten en met eigen materieel uitgevoerd. We hebben de vakkennis, de vakmensen en het groot materieel voor alle grondwerken, rioleringswerken, weg- en terreinverhardingen en terreininrichting klaarstaan. Of het nu om een sportveld of een natuurgebied gaat. Snel praktisch en flexibel.

Grond

Ondergrondse infrastructuur is één van de specialismen van WMR. Wij hebben de expertise in huis voor de inspectie, aanleg, renovatie en het onderhoud van rioleringen, het uitgraven van bouwputten en watergangen. We hebben al het benodigde materieel voor groot en klein grondverzet of voor de verbetering van de grondgesteldheid, bijvoorbeeld om de draagkracht of de stabiliteit te vergroten.

Weg

Wij verzorgen de voorbereiding van het grondwerk zowel als de aanleg, het onderhoud en eventuele reconstructiewerkzaamheden tot aan verhardingen. Een totaalpakket aan werkzaamheden, van wegen tot fietspaden en van  sportvelden tot recreatieterreinen.

Water

Ook alle waterbouwkundige constructies zoals steigers, vlonders, duikerconstructies en  bruggen worden door WMR uitgevoerd. Oeverbescherming is daarbij een van onze specialismen. Bijna dagelijks leggen we beschoeiingen en waterpartijen aan.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

 

Advisering en voorbereiding

WMR pakt de zaken gestructureerd aan. Onze professionele uitvoerders worden terzijde gestaan door een team van specialisten die de advisering, de voorbereiding en de ontwerpfase voor hun rekening neemt. We combineren 65 jaar ervaring en kwaliteit aan flexibiliteit en snelheid.

Geavanceerd machinepark in eigen beheer

Het groot materieel hebben we in eigen huis en met dit moderne en geavanceerde machinepark realiseren we zowel de grote als de wat kleinere kleine projecten vakkundig en snel. We garanderen kwaliteit tegen een scherpe prijs. We zijn geheel onafhankelijk van derden en bieden onze diensten tegen uiterst gunstige voorwaarden aan voor overheid, bedrijven en particulieren.

Naast het uitvoerende werk buiten de deur zijn we binnen vooral druk met de advisering en de benodigde vooronderzoeken zodat elk project binnen de afgesproken tijd en qua budget wordt gerealiseerd.  

Direct contact opnemen?