Over WMR

Sterk in veelzijdigheid

Rinsumageest B.V. begon in 1955 met ruilverkaveling- en loonagrarische werkzaamheden. Er is sinds die tijd veel veranderd binnen het bedrijf maar gelukkig is er ook veel hetzelfde gebleven, we zijn nog altijd dat familiebedrijf in Rinsumageest.

Doordat veel van onze werkzaamheden op de een of andere manier met elkaar verbonden zijn en we onze klanten breed willen bedienen, hebben we er in de loop der jaren meerdere disciplines bijgekregen. Van die verscheidenheid hebben wij onze specialiteit gemaakt.
Op dit moment werken we met 60 vaste medewerkers en meerdere vaste teams in de diverse specialismen. Het brede werkterrein, de verschillende disciplines uitgevoerd met een geavanceerd machinepark maken ons van vele markten thuis.

Alle bedrijfsonderdelen werken samen en staan in nauw overleg met elkaar. Het vergroot onze flexibiliteit, onze kwaliteit en garandeert onze afspraken.

Grond-, weg- en waterbouw

Ondergrondse infrastructuur is uitgegroeid tot een van onze specialismen. Alle expertise voor de inspectie, aanleg, renovatie, onderhoud van rioleringen, terreininrichting en bestratingen worden door eigen vakmensen gedaan en met eigen materieel uitgevoerd. Ook het groot materieel hebben we in huis en kunnen daardoor snel, praktisch en flexibel met slimme praktijkoplossingen komen.

Milieuwerken

Onze milieuexperts adviseren, analyseren en realiseren verantwoorde en betaalbare oplossingen. Als kennispartner onderzoeken en begeleiden we bij de uitvoering van bodemsaneringsprojecten en milieucalamiteiten. We voeren bodemonderzoeken uit, stellen saneringsplannen op en begeleiden bij het verkrijgen van alle vergunningen.

Sloop en renovatie

WMR is een allroundaanbieder voor sloopwerkzaamheden, bodemsanering, infrastructurele werkzaamheden, herstructurering en terreininrichting. Naast veel uitvoerend werk waarbij we met de poten in de klei staan, of beter gezegd in het zand, adviseren we u als klant voor en tijdens de omvattende projecten over de milieu- en afvalproblematiek.

Asbest

Bij asbestverwijdering en -inventarisatie zijn kennis en ervaring onmisbaar. Wij vervullen bij verbouwingen en sloop- of renovatiewerkzaamheden zowel een adviserende als uitvoerende rol.

We werken al jaren voor bouwbedrijven, de overheid, het MKB, zorginstellingen, woningbouwcorporaties en particulieren. Wilt u meer weten over de geschiedenis en het ontstaan van WMR lezen, klik dan hier.

Direct contact opnemen?